top of page

PELI- JA

MOBIILIGRAFIIKKAA

Digitaalisuus on aina ollut sydäntäni lähellä - kaikenlaiset digiprojektit kiinnostaa nettisivuista peleihin!

Mobiilipeli
DARKROOM MANSION

Valokuvataiteen museo, 2015-2017

Olin mukana tekemässä mobiilipeliä Suomen Valokuvataiteen museolle. Lapsille suunnatun puzzle-tyyppisen pelin tarkoitus on kertoa, mikä on pimiö ja miten siellä kehitetäään valokuvia. Lisäksi peli esittelee museon kokoelmia.

 

Peli valmistui syksyllä 2017. Oma roolini pelissä oli visuaalinen puoli sekä tarinankerronta.

Lataa peli ilmaiseksi laitteellesi iTunesista taiGoogle Playsta.

darkroom
Map_iso.png

Mobiilipeli TADADAA

Tadadaa, 2021

Tein karttagrafiikat ja hahmosuunnittelua jousisoittimien soittamista opettavaan mobiilipeliin.

mapventure.png

Mobiilipeli MAPVENTURE

Mapventure, 2021

Tein mobiilipeliin grafiikoita, puzzle-pelejä ja tarinankerrontaa sekä olin mukana tekemässä sen käyttöliittymää. 

Pelin idea on seikkailla fyysisissä lokaatioissa lähialueilla ratkaisten tehdäviä.

Lataa peli ilmaiseksi laitteellesi iTunesista tai Google Playsta.

suuren.PNG

SUUREN TEEMAN ILTA -PROJEKTI

Opinnäytetyö, 2019

Opinnäytetyöni Aalto Artsin Media Labiin oli  luomani improvisaatioteatteriesitys Suuren Teeman Ilta, joka keskittyi yleisön digitaaliseen osallistamiseen. Toimin esityksen dramaturgina, tuottajana ja konseptin kehittäjänä ja toteutin esityksen yhdessä Kallio, sakset, paperi -improvisaatioteatteriryhmäni kanssa Helsingissä keväällä 2019. Tutustu graduun tästä.

Ourtales

-pelikonsepti

2014

Animaatiopeli-demo, joka kehittyi alkuperäisideastani Aalto Yliopiston Media Labin interaktiivisen tarinankerronnan kurssilla ryhmätyönä. Pelin idea on luoda omia animoituja dialogeja hahmojen välille ja sitten jakaa tarinoita muiden jatkettavaksi. Itse vastasin visuaalisesta puolesta, mutta pitkälti myös käyttöliittymästä ja konseptista.

Digitaalinen "huonepakopeli"

Oma projekti, 2016

"Missä olet, Aleksi Kaukalahti?" oli tekemäni nettiseikkailupeli. Se syntyi alunperin Aalto Yliopiston tarinankerrontakurssin kurssityönä.

Viimeistelin pelin helmikuussa 2016.

 

Minua on aina kiinnostanut arvoitusten tekeminen - ehkä jopa enemmän kuin niiden ratkaiseminen! Erilaiset huonepako-pelit ovat nykyään suosittuja, joten halusin tehdä samankaltaisen arvoituspelin, joka ei kuitenkaan vaadi pelaajan poistumista kotisohvaltaan.Tarinassa kadonnutta Aleksia etsii hänen tyttöystävänsä Viola. Pelin aikana pelaajalle alkaa vähitellen selvitä, mihin Aleksi on kadonnut ja miksi.

 

Peliä yritti ratkoa kevättalvella 2016 noin kolmesataa pelaajaa ja se ratkaistiin viisi kertaa - olin tulokseen erittäin tyytyväinen, sillä en missään nimessä halunnut, että jokainen pelaaja ratkaisisi pelin. Palkitsin ensimmäiset voittajat lahjakorteilla.

Pelin aloitussivu löytyy täältä, mutta peliä ei voi enää pelata.

Mobiilisovellus

Haplab, 2016

HapLab on mobiilisovellus, joka opettaa hyvän mobiilidesignin perusteet. Projektin aloitti toinen Aalto Yliopiston opiskelija, minut palkattiin jatkamaan sen visuaalinen ja toiminnallinen viimeistely Neontolla. Sovelluksen sisällöstä vastasi Haplab.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Applen laitteille täältä.

Mobiilisovellus

Kallio kukkii, 2015

Suunnittelin ja toteutin Kallio Kukkii festivaaliohjelman mobiiliapplikaation. Se on ladattavissa sekä Apple- että Android-laitteille. Android-versio löytyy täältä. Toteutuksen tein Neontolla.

Improkone

Oma projekti, 2014

Suunnittelin Improkone-nettisivun, joka arpoo satunnaisia sanoja improteatterinäyttelijöiden avuksi.

bottom of page