Logoja ja visuaalisia ilmeitä

Suunnittelen logoja ja visuaalisia ilmeitä laidasta laitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Tässä koottuna logoesimerkkejä ja alla muutamista projekteista tarkempaa infoa.

Pohjoinen

-klubi

Musiikkiklubin ilmeeseen haluttiin hieman punk-rock-asennetta. Ideoin logon lisäksi ilmeeseen soitinkuviot, jotka muodostavat  klubin kylmään nimeen sopivia sinisävyisiä hiutaleita.

TESTIFY

Tietotekniikkayritys Testify halusi yksinkertaisen uskottavan ilmeen ja logon. Toteutin heille myös responsiiviset nettisivut, jotka toimivat myös mobiilissa. Ilmettä piristämään loin firman jäsenistä sarjakuvamaiset henkilökuvat niin nettisivuille kuin käyntikortteihinkin.

NETIKÄS

Eläkeliiton ikäihmisille suunnattu esitesarja, jonka ideoin enemmän aikakauslehden näköiseksi kuin "perustylsäksi" esitteeksi. Lehden kanteen suunniteltuun Netikäs-logoon kätkeytyy myös korostuksella sana "ikä", mikä tietysti sopii hauskasti aiheeseen. 

SATO

Vuoden 2018 suurin projektini on ollut luoda SATOlle kuvituskieli, johon on kuulunut niin hahmojen, ikonien kuin kuvitustenkin visuaalinen ilme. Lue lisää tästä.

DYNAMO

Tein logon opetushallituksen Dynamo-projektille. Logoon haluttiin vaikutelma vaihe kerrallaan etenevästä toiminnasta. Myöhemmin ilme laajentui myös erilaisiin infografiikka-kuvituksiin. Näissä asiakasta miellytti luonnosmainen, käsinpiirretty ja kirjoitettu tyyli, joka vahvistaa mielikuvaa Dynamon luonteesta prosessina, jossa edetään luonnoksesta toiseen.